Viestintäratkaisut

Nettisivut

Fiilispajassa rakennetaan ja uudistetaan nettisivuja WordPressin alustalle. Palveluun kuuluu joko täysi paketti (rakenne, ulkoasu, tekstit, kuvat, tekninen toteutus, domain ja webbihotelli) tai vain tarvitsemasi osat, esimerkiksi ulkoasu-uudistus. Voit myös itse halutessasi päivittää sivuja. Sivut tehdään responsiivisiksi eli ne näyttävät hyviltä ja toimivat myös mobiililaitteissa. Tässä muutamia Fiilispajan rakentamia tai uudistamia sivustoja:

aranta.fi

sahkotyoteho.fi

johtajuuspuhetta.fi

taipalelkv.fi

katosselankampat.fi

juhlakellariteho.fi

tikkurilanromu.fi/

marjaleenakajander.fi/

minitalli.fi/

zermatt.fi

brandstoke.fi

isannointitapuli.fi

arknieminen.fi

ariluoma.fi

autohuoltoteho.fi

pekkaharjanne.fi

kristillinentaideseura.fi

isnas-port.fi

tilitoimistorr.fi

sarialback.fi

kalakontti.fi

timanttityotitaani.fi

hyllynrannanhieronta.fi

tapiolanautoverhoilu.fi

kuntoutus-karppinen.net

sam-business.fi

gles.fi

kristillinentaidesaatio.fi

saturaiha.fi

selg.fi

kodista.fi

grutech.fi

hydjan.fi

sirpakivilaakso.fi

vuokra-talli.fi

omakiertotie.fi

www.meenak.fi

timanttiporaus-teho.fi

rovaniemensieripirtti.fi

k-seniorikerhot.fi

www.merjacarlander.fi

”Tilasimme omat sekä mieheni yrityksen nettisivut Anulta Fiilispajasta, ja kaikki onnistui erittäin nopeasti ja ammattitaitoisesti! Anun kanssa oli mukava tehdä yhteistyötä, sillä asioiminen oli luontevaa ja hän osasi kysyä ja ehdottaa juuri oikeita asioita sivujen ilmettä ja sisältöä ajatellen. Voimme erittäin mielellämme suositella Anua vastaavanlaisiin tehtäviin!”
Satu Räihä, RE/MAX Avaintilat

Facebook-sivut yrityksille ja yhdistyksille

Fiilispaja avaa yrityksesi Facebook-sivut, suunnittelee sopivan kansi- ja profiilikuvan, tekee tarvittavat linkitykset ja opastaa sivun tehokkaaseen käyttöön. Fiilispaja auttaa myös maksullisen Facebook-markkinoinnin toteuttamisessa.

Perinteinen printtimainonta tai nettibannerit

Fiilispajassa tehdään lehti-ilmoituksia, suoramainoskirjeitä, tapahtumamainoksia, esitteitä, kannatusilmoituksia tai muita asiakkaan tarvitsemia mainoksia.

Järjestöviestintä

Koillis-Helsingin YrittäjätAnu Fiilispajasta toimi vuosina 2013-2014 Helsingin Yrittäjät – Koillis-Helsinki ry:n hallituksen sihteerinä ja viestintävastaavana. Tähän luottamustehtävään kuului muun muassa sähköisten uutiskirjeiden tuottaminen, netti- ja Facebook-sivujen ylläpito, mainosmateriaalin tuottaminen tapahtumista, lehti-ilmoitusten teko sekä valokuvaus ja juttujen kirjoittaminen tapahtumista.

Koulutukset ja luennot

Luennot yrittäjyydestä, perusviestinnästä ja sosiaalisesta mediasta

  • Yrittäjä paikallisena vaikuttajana ja sosiaalinen media
  • Facebook kaupan markkinoinnissa
  • Sähköinen markkinointi ja sosiaalinen media
  • Yrittäjyys kilpailuetuna

Palautteita luennoilta:

"Hyvä koulutus ja paljon jäi 'reppuun'."
"Hyvä kokonaisuus ja kouluttajan tyyli miellyttävä ja asiantunteva."
"Selkeää, käytännönläheistä koulutusta."
"Hyvä koulutus, antoi eväät omaan tekemiseen."
"Ajankohtaista ja mielenkiintoista asiaa, rento ja asiallinen opetusilmapiiri."
"Hyvä, selkeä esitys sähköisen kommunikaation maailmasta ja nykytilasta."

Yritystapahtumat

Yritysten merkkipäivät

Työkalupalvelu Grönblom Oy 50-vuotisjuhlat 2016
Työkalupalvelu-Toolservice Grönblom Oy 50-vuotisjuhlat käynnissä.

Fiilispaja järjesti Työkalupalvelu-Toolservice Grönblom Oy:n 50-vuotisjuhlat toukokuussa 2016 Vantaalla. Yrityksen omalle piha-alueelle pystytettiin juhlateltta esiintymislavoineen. Fiilispaja hoiti käytännön järjestelyt ja koordinoinnin alihankkijoiden kanssa (teltta, catering, somistus, äänentoisto ja esiintyjät). Kahden iltapäivän aikana juhlissa vieraili noin 300 henkilöä. Juhlat sujuivat rennossa tunnelmassa ja sekä tilaaja että vieraat olivat tyytyväisiä.

Grutech Oy 20-vuotisjuhlat 2015
Grutech Oy:n 20-vuotisjuhlat vietettiin marraskuussa 2015.

Marraskuussa 2015 Fiilispaja järjesti Grutech Oy:n 20-vuotisjuhlat Helsingissä. Fiilispaja hoiti sähköiset kutsut, ilmoittautumisrutiinit, esiintyjät, juonnot ja kokonaiskoordinoinnin sekä huolehti alihankkijoiden avulla pitopalvelusta, kalusteista, tekniikasta, valokuvauksesta ja somistuksesta. Paikalla Grutechin toimitiloissa Tattarisuolla oli noin 80 henkeä ja juhlat onnistuivat hyvin!

 

 

Lisäksi Fiilispaja on järjestänyt harjannostajaisia, myymälöiden avajaisia, lastentapahtumia, joulunavauksia, asiakastilaisuuksia, henkilökunnan virkistyspäiviä ym.

Tehosta toimistoasi seminaari 2.4.2014Seminaarijärjestelyt

Huhtikuussa 2014 Fiilispaja järjesti Toimisto- ja tuottavuusyhdistyksen toimeksiannosta Tehosta toimistoasi – Hyödynnä digitalisoitumisen mahdollisuudet -seminaarin. Päivän aikana pohdittiin digitalisoitumisen tuomia muutoksia toimistotyöhön ja tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Kevätristeily 26.-27.5.2012

Toukokuussa 2012 Fiilispaja järjesti historiansa suurimman tapahtuman, Kevätristeilyn Itämerellä. Tapahtumaa varten vuokrattiin Tallinkilta Baltic Princess -risteilylaiva, suunniteltiin viihdyttävä ohjelma ja varattiin esiintyjät. Risteilylle hankittiin yhteistyökumppanit ja sponsorit. Fiilispaja teki mainokset ja nettisivut, hoiti markkinoinnin, otti ilmoittautumiset vastaan ja laskutti asiakkaat. Risteily oli Fiilispajan oma tuote ja omalla riskillä. Liikkuvia osia oli enemmän kuin riittävästi ja monta mutkaa matkassa, mutta homma hoitui: osallistujia tuli riittävästi ja he olivat erittäin tyytyväisiä.

Fiilispaja kiittää ja kumartaa vielä kerran: Kiitos osallistujille, yhteistyökumppaneille ja talkooporukalle paikan päällä.

Palautteita Kevätristeilyltä:

"ISO JA NÖYRÄ kiitos upeasta risteilystä!! Teit kyllä miehentyön, siitä ei ole epäilystäkään."
"Kiitos hyvistä järjestelyistä. Mielestämme risteily sujui mallikkaasti ja saimme itseämme ihan tarpeeksi esillekin. Ohjelmatarjonta kaikkinensa oli todella monipuolista ja runsasta."
(yhteistyökumppanin palaute)

"Täytyy sanoa että risteily oli todella hyvin järjestetty, ohjelmaa oli mukavasti varmasti kaikille osallistujille. Ja itse viihdyin todella hyvin."
"Kiitokset järjestäjille, mahtava reissu!!!"
"Mahtava meininki koko reissun ajan, kaikki oli hyvällä tuulella."

Fiilispajan Kevätristeily 2012